CUM COMAND?

Orice articol se poate comanda la adresa : scrinulnegru@hotmail.com.
Expedierea se face prin Posta Romana; la pretul articolului se adauga taxele postale.

joi, 29 aprilie 2010

Mobila






Set complet, din lemn de coacaz, stare foarte buna, oglinda de cristal. Vechi de o suta de ani. Pretul? O nimica toata, avand in vedere valoarea lemnului si a cristalului. O adevarata pomana: 1400 Euro.

miercuri, 28 aprilie 2010

Botine




Se spune, in popor, ca iarna trebuie sa iti faci car, iar vara, sanie. Tocmai de aceea va propun sa cumparati o pereche de botine din piele de porc, cu toc, in stare perfecta.


Pret: 150 lei


Stare nou-nouta


Marime: 37

Posetute



Iata, aici, doua posetute de vanzare. Ambele sunt din piele. Una este alba, delicata, in stilul anilor 60, iar alta se potriveste femeii dinamice, mereu in miscare.


Pret: 30 lei fiecare sau 50 lei ambele
PRET NOU 40 lei ambele

Fusta alba de in



Un material usor, pentru zile de vara, cand soarele parjoleste pamantul. Amintind de nisip, mare sau, poate, de casa bunicii de la tara, aceasta rochie va da farmec celei care o poarta. Marime: M
Stare: foarte buna
Pret: 40 lei

Fusta ecosez


Eleganta si inocenta, iata ingredientele acestei fuste din lana. Calduroasa si sic, va trimite cu gandul la vremea scolaritelor cu bentita si funde in par, care mergeau in parc duminica. O perspectiva retro in anul 2010.

Marime: 40 (M)

Stare: foarte buna

Pret: 30 lei

Fusta tercot bej


Neutralitate si decenta.... Iata ingredientele acestui produs care poate fi purtat atat cu incaltaminte sport, dand un aer fresh si energic celei care il poarta, cat si cu pantofi eleganti, pentru o nota de sobrietate si eleganta.

Oricare ar fi combinatia aleasa, aceasta fusta va va ajuta, cu siguranta, sa iesiti din anonimat si sa starniti admiratii si invidii in randul prietenelor. Ideala pentru serviciu, iesit in oras sau picnic.

Marime: 46

Stare: nou-nouta

Pret: 40 lei


PRET NOU 30 lei

Bluza alba "Zorica"

VANDUT








Atat de pur si diafan, albul aduce lumina tuturor celor care il poarta. Este si cazul acestei bluze cu guler brodat.


Marime: 50

Stare: nou-nouta

Pret: 40 lei

marți, 27 aprilie 2010

Rochie bej

VANDUT

Timp... Incotro mergi? Spre ce meleaguri noi, grabit alergi? Cum poti intr-o zi Sa schimbi in oameni mari niste copii...


Vrei ori nu vrei... Anii de scoala, vad se duc si ei...


Rochie bej, cu floare brodata stanga, nou-nouta, cu eticheta


Marime 40


Talie I


Pret 50 lei

Tu esti Livia?






Nu, nu e o intrebare adresata doar femeilor cu numele Livia. Acesta este numele camasii pe care o vedeti in imeginile de mai jos. De culoare mov, nou nouta, cu eticheta, acest obiect vestimentar a fost utilizat, deopotriva, atat de eleve - cand mergeau la plimbare - cat si de invatatoare. Inul din care este confectionata asigura confort pielii, iar celei care o poarta ii da un aer retro. Marime: 42



Este disponibila si pe albastru.



Pret: 100 LEI



Rochie de seara

Culoare a pasiunii sau, dimpotriva, a razboiului, rosul nu poate trece neobservat. Cu atat mai mult cu cat este vorba despre haine. Iata o rochie de seara, purtata la un Revelion, in anii '70. Menita sa evidentieze silueta armonioasa a celiei care o imbraca, aceasta rochie are menirea de a lasa amintiri de neuitat celor care o vad, precum si celei care o imbraca. Marimea S.


Pret 300 Euro

Detaliu: