CUM COMAND?

Orice articol se poate comanda la adresa : scrinulnegru@hotmail.com.
Expedierea se face prin Posta Romana; la pretul articolului se adauga taxele postale.

joi, 26 mai 2011

Moda vintage revine in forta in vara 2011!

Moda vintage este speciala si importanta pentru o femeie. In mod sigur foarte multe dintre noi si-ar dori sa se imbrace in stil de epoca, sa aiba aer de doamna adevarata, eleganta.

Va doriti sa fiti de neuitat la o intalnire ori la o petrecere? Atunci trebuie sa stiti ca moda vintage revine in forta vara aceasta: rochii negre ori albe, simple ori cu model, coliere si cercei, posete elegante, toate acestea poarta aerul epocii vintage.

Stil vintage cu amprenta moderna

Conceptul de vintage cuprinde tot ceea ce este mai frumos si mai bun din toate deceniile trecute si vizeaza ceea ce inseamna look-ul femeii din anii ’20, ’30, ’40 –’80 cu adaptare la ceea ce inseamna fashion astazi.

Stilul vintage este déjà adoptat de foarte multe celebritati si este specific persoanelor creative si elegante, care reinventeaza stiluri si epoci, facandu-si aparitia cu farmec si foarte multa feminitate.

Ce inseamna vintage ?

Butoni si paiete, margele, bijuterii hippie, fuste si pantaloni cu talie joasa , curele late, materiale de calitate, naturale, rochii elegante pe talie, ochelari cu rame mari, coliere, toate acestea sunt elemente care – combinate in functie de varsta si preferinte – pot defini cu succes stilul vintage autentic.

Daca va doriti sa abordati un stil unic si special, alegeti vintage !

Daca va doriti croieli precise si tesaturi de cea mai inalta calitate, alegeti vintage !

Sursa: Femeia stie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu