CUM COMAND?

Orice articol se poate comanda la adresa : scrinulnegru@hotmail.com.
Expedierea se face prin Posta Romana; la pretul articolului se adauga taxele postale.

joi, 13 mai 2010

PROMOTIE

La achizitii mai mari de 200 de lei veti primi un cadou la alegere din produsele expuse, in valoare de 50 de lei. Promotie valabila pana la sfarsitul lunii mai.
Cumparatorii fideli vor avea parte de bonusuri constand in reduceri de pana la 40%. Succes!

marți, 11 mai 2010

New York, NY


Cine nu viseaza sa viziteze, macar o data in viata, NY? Sau cine nu vrea sa traiasca visul american? Cu aceasta fusta rosie JULANE, NY, marime M, se poate.

Stare buna.

Pret: 50 lei negociabil
PRET NOU 20 LEI

Izmene


Stiu ca suna caraghios, dar vreau sa vad daca exista macar un domn curajos sa cumpere aceasta pereche de izmene. Stare foarte buna.

Pret: 20 lei

Rochie albastra, tricotata











Ideala pentru serile reci de primavara, toamna sau iarna, aceasta rochie cu maneci lungi iti va incalzi trupul si iti va bucura suletul. Comoda, moale, calduroasa, unica, rochia din imagine este ideala pentru femeile pretentioase, dar constiente ca numai calitatea face diferenta.




Marime: M




Pret: 100 lei

Rochie cu bretele, tricotata




Lucrul de mana sau, cum se spune acum, hand made, este un mod de a te evidentia. Hainele astfel croite sunt unicat, iar calitatea este deosebita. Va prezint o rochie minunata, impletita, de culoare bej, cu bretele.


Marime: M


Pret: 90 lei (poate fi si negociabil)

Basca abundentei


Va mai amintiti, desigur, albumul celor de la Timpuri Noi, intitulat "Basca abundentei". Dragele mele, va prezint o basca lucrata manual, in stare foarte buna, putin purtata, eleganta si suava. Pretul este o bagatela: numai 20 lei.
PRET NOU 10 LEI